/ News / /

Neem deel aan Earth Hour op zaterdag 29 maart en doof uw lichten tussen 20u30 en 21u30

Earth-Hour-Logo-200.jpg


Op zaterdag 29 maart roept WWF – naar jaarlijkse gewoonte – de overheden, steden, ondernemingen en burgers op om gedurende een uur de lichten te doven en zo hun steun te betuigen voor de strijd tegen de klimaatverandering.

« Earth Hour » is een actie met groeiend succes: in 2013 namen er meer dan 7000 steden uit 154 landen aan deel, en stuurden daarmee een sterke oproep tot actie tegen de klimaatverandering de wereld in.

« Earth Hour 2014 » is meer dan lichten doven ! Bestel gratis uw Earth Hour Feestpakket op www.wwf.be/earthhour om uw eigen low impact feestje te organiseren en kans te maken op één van de 40 muziekoptredens…

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is door een internationale jury uit 6 Belgische ‘steden’ gekozen tot laureaat voor de prijs van de internationale ‘Earth Hour City Challenge’-wedstrijd. Het Gewest komt hierdoor in competitie met 13 andere nationale laureaten voor de prijs van ‘Internationale Earth Hour’-hoofdstad, die officieel bekend gemaakt zal worden in Vancouver op 27 maart, net voor Earth Hour.

 

Voor meer informatie :

www.earthhour.be

www.earthhour.org

www.wwf.be